Home > Club News > Go Ahead for the Balcony Extension

Go Ahead for the Balcony Extension

June 2nd, 2017
The Yorkshire Dales National Park has granted planning permission for the Club to extend the external balcony which will provide an additional specator viewing facility and a covered standing area underneath. The balcony will be doubled in depth and extend across the front of the club house. Unlike the current structure, the steel railings will be replaced with glass ballustrade panelling.

The next stage is the task of funding the project. The club would welcome anyone who wishes to contribute to the project through either the provision of funding or the various services still required to implement the strucutre e.g. predevelopment activities such as building regulations and steel work calculations, general construction, provision of materials.

The club is also seeking to provide a number of A-frame picnic table/benches underneath the balcony. Opportunties exist for sponsorship of a bench and also for individual engraved sponored glass panels on the balcony. If you feel you can contribute in anyway with this project, please contact David Baker on 07810308958 or chairman@wharfedalerufc.co.uk.

Categories: Club News
Comments are closed.
Theme by NeoEase. Valid XHTML 1.1 and CSS 3.